SDU | Sverigedemokraterna i Gävleborg

SDU

SDU_topp5

Gå med i Sverigedemokraternas nya Ungdomsförbund!

 

Ungsvenskarna – Sverigedemokraternas Nya ungdomsförbund!!

Sverigedemokraterna har brutit med vårt tidigare ungdomsförbund efter att de valt att gå mot en extremare hållning i sin politik. Vi beklagar detta och Sverigedemokraterna har nu skapat ett nytt ungdomsförbund, som verkar inom partiet till skillnad från det tidigare som var ett fristående ungdomsförbund.

 

Bli medlem i Ungsvenskarna

För att bli medlem i det nya ungdomsförbundet behöver man vara medlem i moderpartiet Sverigedemokraterna. Samtidigt som du ansöker om medlemskap i Sverigedemokraterna, kan du gratis bli medlem i Ungsvenskarna, se rutan i ansökningsformuläret.

Är du redan medlem i Sverigedemokraterna, blir du medlem gratis i Ungsvenskarna här

Vi beklagar att det därmed innebär att man behöver lösa ett medlemskap i partiet för 200kr året. Vi hoppas att kunna återkomma framöver med en annan variant för ungdomsförbundets medlemmar. För er alla som är intresserad av att stödja Sverigedemokraterna hoppas vi att ni har överseende med situationen.

 

Detta är Ungsvenskarna
Sverigedemokratisk ungdom är ett demokratiskt socialkonservativt ungdomsförbund med nationalistisk grundsyn. Vår konservativa idé bygger på strävan efter en nation präglad av de värden som länge varit vägledande i Sverige. Vi ser därför ett återupprättat folkhem som den viktigaste grundstenen i återbyggandet av en välmående nation.

Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna verkar som en sektion inom moderpartiet. Framförallt är ungdomsförbundets uppgift att förbereda unga människor för att bli framtida sverigedemokratiska politiker.

SDU bedriver bland annat intern opinion för att lyfta frågor som är viktiga för den yngre delen av medlemskåren, samt extern opinion för att stärka Sverigedemokraternas väljarstöd bland unga. Vår roll är också att öka intresset bland unga att engagera sig i partiet.

 

Vi behöver dig!
Sverigedemokraterna är nu större och starkare än någonsin. Vi ökade kraftigt i höstens val och i opinionsmätningarna ökar väljarstödet ytterligare, där vår toppnotering ligger på 28,8 % i Metro. Vi behöver dig som medlem för att kunna nå ut med vårt budskap, hitta fler som vill företräda och arbeta för partiet och för att kunna nå ut med inbjudan till möten, utbildningar och event.

 

Redan medlem i Sverigedemokraterna? Bli då medlem gratis i Ungsvenskarna här

Facebook logga Instagram logga